Fotografen

Mit navn er Line Thorø Østerby. Jeg elsker at fotografere og møde mennesker. Hvis du derfor står i den dejlige situation at du skal giftes, eller du har lyst til at forevige børn eller familie er du meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Bryllupper:

Når jeg er med for at forevige en bryllupsdag, lægger jeg stor vægt på at være så usynlig som muligt. Jeg har ingen interesse i at være alt for forstyrrende, men lister diskret rundt omkring og fanger små glimt og dejlige øjeblikke.

Under portrætfotograferingen gør jeg altid mit ypperste for at I som brudepar skal føle jer godt tilpasse i mit selskab og derved tager portrætfotograferingen afslappet - for det kan faktisk være rigtig svært at stå og smile på kommando. Så uanset om du er drøn-fotogen eller ej så tag endelig kontakt til mig. Så får I med sikkerhed en masse fine billeder med fra jeres store dag. 

Portrætfotografering:

Jeg har studie i mit hjem, hvor børn og familier er meget velkomne. Er du interesseret i at få foreviget børnene til enten gaver eller udsmykning af hjemmet, så er jeg helt klar på at hjælpe jer med at få de billeder i ønsker. 

Generelt bruger jeg ikke en helt masse rekvisitter, men går mere op i at fange de lidt mere skæve smil og grin, fremfor det alt for opstillede billede. 

Når man fotograferer børn (især hvis der er flere børn med på samme billede) er det vigtigt at påpege at åbenhed til resultatet kan være en rigtig god ide. Det kan være rigtig overvældende for nogle børn og stå på et stort stykke hvid papir og få en masse lys i øjnene hele tiden. 

Hav derfor ikke alt for store forventninger til lige præcis hvilket billede du ønsker af dine børn, men vær åben. Der kommer med garanti både nogle sjove og dejlige billeder ud af sessionen, men det kan være nødvendigt at se på dagen præcis hvilke opstillinger og hvilken type billeder der fungerer. Børn er forskellige og det er vigtigt for mig at tage hensyn til :)